Appartementen van wereldklasse in het hart van Amsterdam

Luxe huren; Koningsplein Part Two

Binnenkort start de verhuur van Koningsplein 10 Part Two, met huisnummers 10A2, 10C, 10D en 10E. Geen indeling is hetzelfde. Deze karaktervolle en speelse appartementen zijn tussen de 52 en 136 vierkante meter groot. De huurprijzen lopen uiteen van 1.650 tot 3.350 euro per maand. Imposante raampartijen, veelal hoge plafonds en vaak een fijne buitenruimte bepalen de sfeer. De afwerking van de keuken en de badkamer is luxe. Ook zijn de appartementen voorzien van wand- en vloerafwerking. Verhuizen en genieten maar! Precies zoals je in dit segment mag verwachten.

€ 1.650,- - € 3.350,- p/m
52 - 136 m2 woonoppervlakte
1 tot 3 slaapkamers
22 woningen

LUXE APPARTEMENTEN

MET DE ALLURE VAN VROEGER

MET DE ALLURE VAN VROEGER

Aan het Koningplein worden 9 prachtige monumentale panden in ere hersteld. Experts koesteren de kwaliteiten, restaureren wat nodig is en voegen hedendaagse wooncomfort en luxe toe. Het resultaat: deze centrumlocatie in de grachtengordel krijgt haar allure van vroeger terug. Een deel van de transformatie is afgerond. Arket en Victoria’s Secret hebben de winkelruimten in de onderste lagen in gebruik en daarboven zijn de appartementen verhuurd. Volg jij?

LUXE, KARAKTERVOLLE APPARTEMENTEN

LUXE, KARAKTERVOLLE APPARTEMENTEN

De huurappartementen aan het Koningsplein zijn ingepast in een eeuwenoud, compleet gerenoveerd pand. Het resultaat is dat geen indeling hetzelfde is. De 22 unieke, karaktervolle appartementen zijn 43 tot 160 m² groot. Imposante raampartijen, veelal hoge plafonds en vaak een fijne buitenruimte bepalen de sfeer. De afwerking van de keuken en badkamer is luxe, precies zoals je in dit segment mag verwachten.

Wonen in het bruisende hart van Amsterdam

Wonen in het bruisende hart van Amsterdam

Veel ‘Amsterdamser’ kun je niet wonen. Midden in de grachtengordel, precies op het punt waar officieel de binnenstad begint. De bekendste trekpleisters, zoals het Rembrandtplein, de Leidsestraat, het Leidseplein, de Kalverstraat, de Dam en de Bloemenmarkt is het leefgebied van de bewoners van het Koningsplein 10. Amsterdammers fietsen overal naartoe, maar hier heb je alles zo dichtbij dat je zelfs geen fiets nodig hebt. De Albert Heijn zit in de kelder van het gebouw en de tram stopt om de hoek. Need we say more?

Geniet van
het Amsterdamse leven

Planning

01

Start renovatie

01

De renovatie is gestart in 2017 en de afbouw bevindt zich de laatste fase. Het gebouw zal in het eerste kwartaal van 2022 helemaal gereed zijn.

02

Maak je account aan

02

Schrijf je nu al in als belangstellende en maak een online account aan, dan kun je zodra de verhuur start direct jouw voorkeuren doorgeven

03

Verhuur gestart

03
Vandaag

De verhuur is gestart. Maak een account aan en schrijf je in via het 'Online inschrijven' formulier.

04

Oplevering

04
Q2 2022

Prognose oplevering van de appartementen; eind Q2 2022. 

Luxe wonen
in monumentale panden