Bewust nieuwbouw

De voordelen van een nieuwbouw huurhuis

Zoek je een huurhuis? Dan kun je een bestaand huurhuis kiezen. Maar wist je dat er ook geregeld complete nieuwbouwprojecten met huurwoningen worden aangeboden? Een nieuwbouwhuis of nieuwbouwappartement van a.s.r. real estate biedt vele voordelen. We zetten ze voor je op een rij. Wil je nog meer weten? Ga dan naar www.bewustnieuwbouw.nl.

 

Je bent de eerste bewoner

We starten met de verhuur als de bouw bijna klaar is. Zodra je de sleutel krijgt, kan het genieten beginnen. Want jij bent de eerste huurder, waardoor het hele huis lekker fris en nieuw is. Jij werkt het af precies zoals u wilt.

Nieuwbouw is duurzaam en onderhoudsarm

a.s.r. real estate verhuurt duurzame huizen op de mooie locaties. Dat is onze missie. Het duurzame karakter zie je terug in de onderhoudsarme en duurzame materialen die we gebruiken. Daardoor heeft jouw huis de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud nodig.

Comfortabel en zuinig wonen in een nieuwbouw huurwoning

Nieuwbouw wordt gebouwd volgens de laatste regelgeving en dat betekent dat jij geniet van een heel aangenaam binnenklimaat. Vaak hebben de huizen of appartementen vloerverwarming. Heel comfortabel! Daarbij heb je bij een nieuwbouwhuis lage energielasten, door de uitstekende isolatie, dubbele beglazing en zonnepanelen op het dak. Indien mogelijk zullen we deze plaatsen. Ook de luchtkwaliteit voldoet aan de strengste normen. Bouwkundig voldoet jouw nieuwe woning eveneens aan de nieuwste wettelijke eisen. Dat betekent onder meer dat de plafonds en deuren hoger zijn en de trappen minder steil.

Gloednieuw en luxe afgewerkt

Als je een woning van a.s.r. real estate huurt, krijg je een compleet en luxe afgewerkt huis. De badkamer heeft mooi, modern sanitair en tegelwerk. Voor de keuken kiezen wij altijd een mooi keukenblok uit waarin minstens 5 inbouwapparaten komen. En als je een eengezinswoning huurt, worden ook de schuttingen voor jou geplaatst. Tot slot zijn de wanden strak afgewerkt, waardoor je ze gelijk kunt verven of behangen.

Voel je veiliger in een nieuwbouwhuis

Een nieuwbouwhuis wordt gebouwd volgens de laatste veiligheidseisen. Onze woningen voldoen allemaal aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat ziet je terug in inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Jouw woning is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Standaard is bijv. een nieuwbouwhuis voorzien van rookmelders. Ook zijn alle wandcontractdozen voorzien van randaarde.

Nieuwbouw is duurzaam

Een nieuwbouwwoning belast het milieu minder en zorgt voor een geringere uitstoot van CO2. Dat is onder meer te danken door het gebruik van duurzame technieken om jouw huis van warmte en stroom te voorzien. Bovendien gebruiken we steeds duurzamere bouwmaterialen, zoals verantwoord gekapt hout.

Tip:

Een van de plekken om te recreëren is het Diemerbos. In dit uitgebreide stadsbos ligt een netwerk van wandel-, fiets- en ruiterpaden.