Kernwaarden a.s.r.

Het renovatieproject op deze website is een project van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Dit is primair een winkelfonds, maar dit Fonds van a.s.r. real estate investeert ook in duurzame, hoogwaardige woningen boven de winkelpanden in het Fonds.

Het ASR Dutch Prime Retail Fund (ASR DPRF) vindt het belangrijk dat de panden lang de waarde behouden. Daarom bezitten wij winkels en appartementen op aantrekkelijke locaties, waar mensen zich thuisvoelen. Maar dat niet alleen.

Bij a.s.r. real estate staat duurzaam denken en doen voorop. Langetermijndenken zit in onze genen en we zetten de wensen van onze huurders centraal. We zijn een bedrijf waar klanten en relaties op kunnen vertrouwen. Bovendien willen we een waardevol onderdeel van de maatschappij zijn. Duurzaamheid is voor ons geen modewoord, maar de praktijk van meer dan 125 jaar beheren en investeren, midden in de samenleving.

Duurzame woningen

Wij geloven dat kwaliteit zijn waarde behoudt en investeren daarom continu in onderhoud, goede materialen en duurzaamheid van gebouwen. Onze duurzame en comfortabele woningen zijn minder belastend voor het milieu. Wij kijken continu hoe we het verbruik van water en energie kunnen verlagen en zoeken naar manieren om uitstoot en afval te verminderen. Tegelijkertijd zijn onze woningen aantrekkelijk voor de huurder, door de lage energielasten en het aangename en gezonde binnenklimaat.

Duurzaam gedrag

Samen met onze huurders zetten wij stappen naar een leefbare toekomst. Voor ons houdt verduurzamen niet op bij de voordeur. We zijn ervan overtuigd dat duurzaam gedrag net zo belangrijk is als een duurzame woning. Zo voorzien we onze huurders van duurzame woningen en installaties en denken mee over een duurzaam huishouden. We streven naar betrokken, bewuste en tevreden huurders die zich thuis voelen in onze woningen.

Duurzame partners

Duurzaamheid staat altijd op de agenda in de gesprekken met onze beheerders en onderhoudspartners. Er zijn duidelijke richtlijnen die onze partners volgen en we hebben concrete duurzaamheidsafspraken opgesteld. Om de kwaliteit te waarborgen toetst een onafhankelijke partij partners op duurzaamheid in de uitvoering. Ook zoeken we actief de samenwerking op met overheden als het gaat om duurzaamheidsinitiatieven.

TIP:

Vaar via de Weespertrekvaart richting de Amstel naar Amsterdam. Zoek je een rustiger vaarroute met meer natuur? Vaar de andere kant op richting Gein en Vecht.